De meest betrokken supermarkt van Zevenaar!

Wij sponsoren grote en kleinere buurtevenementen, de schaatsbaan in de winter, theatervoorstellingen en diverse lokale (sport)clubs.

Jan Heemskerk: ”Ik zie dat als het om sponsoring gaat er vaak tevergeefs wordt aangeklopt bij mijn collega’s. En natuurlijk kun je niet overal aan meedoen, maar onze insteek is al jaren om toch altijd onze bijdrage te kunnen leveren. Want juist in een kleinere gemeenschap als Zevenaar geldt, dat je elkaar nodig hebt om verder te komen.”

SDZZ
s.v. OBW
Zevenaar op Ijs
Muziekstad Zevenaar
FSCA
Buiten Blik festival

In onze Jumbo winkel aan de Kampsingel kun je zelf boodschappen scannen. Zo kun je voortaan nóg vlotter winkelen bij Jumbo.

Hoe het werkt?

Zelf scannen is snel, overzichtelijk en leuk. We leggen het je graag stap voor stap uit.

Stap 1: Druk op start en pak de oplichtende scanner uit de houder.
Stap 2: Plaats jouw scanner in de houder op uw winkelwagen.
Stap 3: Scan de streepjescode op de producten en pak direct in.
Stap 4: Geen streepjescode? Scan het bordje!
Stap 5: Geef jouw scanner aan de caissière en reken eenvoudig af!


Heb je een steekproef?
Dan ontvang je na elke succesvolle zelfscan steekproef een stempel.
Bij een volle spaarkaart (4 stempels) krijg je van ons een leuk presentje! 

Bestel je boodschappen gemakkelijk en snel op www.jumbo.com of via de Jumbo app. Kies ons Pick Up Point aan de Kampsingel en je kunt de boodschappen makkelijk en snel ophalen! Wij zorgen dat je boodschappen voor je klaarstaan, je hoeft ze alleen nog af te rekenen. 

Wat neem je mee naar het Pick Up Point

Als je de bestelling komt ophalen bij het Pick Up Point heb je de barcode nodig en je pinpas/creditcard om te betalen. Aan de barcode herkennen wij jouw bestelling. Deze kan je uitprinten en meenemen of laten scannen op je telefoon.

Tip! Vergeet je legitimatiebewijs niet indien je 18+ producten hebt besteld (denk aan alcohol en tabak).

We zorgen dat je alles kunt vinden in ons grootste supermarktassortiment, tegen de laagste prijs en met de beste service. Daar draait het bij Jumbo om, iedere dag weer. En we zeggen het niet alleen, we garanderen het ook met onze 7 Zekerheden.

  1. Euro’s goedkoper. Bij Jumbo ben je het goedkoopst uit. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis! Lees meer over Euro’s goedkoper.
  2. Service met ‘n glimlach. Onze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Point kun je altijd rekenen op onze persoonlijke service. Lees meer over Service met ‘n glimlach.
  3. Voor ál uw boodschappen. Bij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor je in huis. Lees meer over Voor al uw boodschappen.
  4. Vers is ook écht vers. Bij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee. Lees meer over Vers is ook écht vers.
  5. Vlot winkelen. Snel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, Pick Up Point en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis! Lees meer over Vlot winkelen.
  6. Niet tevreden? Geld terug! Wij zijn pas tevreden als jij meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug. Lees meer over Niet tevreden? Geld terug!
  7. Uw wensen staan centraal. We zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Geef het aan ons door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn. Lees meer over uw wensen staan centraal.